Låne fra Modus Finans - omtale, rentesats og erfaringer på Nettlåne.com
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Modus Finans

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontakt & informasjon
www.modusfinans.no
Telefon: 07575
Epost: [email protected]

 

Modus Finans samarbeider med Thorn Norge Finans som holder til i Oslo. Disse tilbyr smålån på inntil 50000 kr med nedbetalingstid på inntil 5 år. En av fordelene du får ved å benytte deg av deres smålån, er at du har en del fleksibilitet på å kunne utsette avdrag på lånet fra tid til annen når du måtte ha behov for det. Dette gjør at det kan være enklere å håndtere perioder når du har ekstra mye utgifter. Du kan også uten ekstra kostnad velge å betale ned lånet når du måtte ønske det. Hos Modus Finans vil du kunne få tilbudt en fast årlig nominell rente fra 9,48% opp til 21,60% (Effektiv rente 11,84% – 26,09%) avhengig av din personlige økonomiske situasjon.

 

Når du skal søke om lån hos Modus Finans, så fyller du kun ut skjema på nett. Straks du har fylt ut søknaden, så vil du få svar på om du får lånet eller ikke. I tillegg vil du motta et tilbud per mail hvor du også får oppgitt din rente på dette lånet. Renten vil bli satt i forhold til om du har mye gjeld fra tidligere, og i forhold til inntekten du har. Så snart du har akseptert lånet, starter de prosessen med å utbetale lånet slik at du du snart skal ha dem tilgjengelige på konto til det du ønsker å benytte pengene til.

 

Som nevnt, så foretar Modus Finans en individuell vurdering av hver låntaker, og bestemmer på grunnlag av denne vurderingen hvilke betingelser du får. For å få den beste renten de tilbyr, på 9.48%, så må du ha god inntekt og lite gjeld fra tidligere. Mest sannsynlig vil ditt tilbud ligge mellom det laveste rentenivået og det høyeste rentenivået. Det er derfor en fordel å søke om lån flere steder slik at du kan sammenlikne tilbudene du får hvert sted og kan benytte deg av det beste tilbudet.

 

Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-.
Låne penger fra modus-finans
Annonselenke
Fordeler med Modus Finans
  • fakta2 avdragsfrie måneder i året
Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-.

Alle lån Modus Finans kan tilby

Denne listen inneholder alle Modus Finanss lån alternativer. Du vil finne andre kreditorer med tilsvarende tjenester når du klikker på linkene:

Små lån,

Låne følgende beløp fra Modus Finans

Modus Finans er en kreditor for de som trenger å låne følgende mengder penger. Du kan finne flere långivere for respektive beløpet gjennom å klikke på linkene.

, , , , , ,Omtale Modus Finans

Skriv hva du føler og tenker, dele dine erfaringer om Modus Finans.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk