Låne fra Leasy - omtale, rentesats og erfaringer på Nettlåne.com
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Leasy

leasy logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...

 

Kontakt & informasjon
www.leasy.no
Telefon: 08080
Epost: [email protected]

 

Mange i Norge har allerede opplevd de gode tilbudene hos L’Easy. Her får du hvitevarer, datamaskiner, videokameraer, spillkonsoller, mobiltelefoner og andre nyttige dingser til gode priser, samtidig som du har muligheten til å kjøpe alt du ønsker på avbetaling. Det er  lett å handle på avbetaling hos L’Easy, men om du heller ønsker muligheten til å ta opp et lite lån og bruke pengene som du ønsker er det også mulig å arrangere.

 

L’Easy tilbyr nemlig også forbrukslån, en ny tjeneste som har fått meget stor oppmerksomhet. Nå kan du få låne penger av L’Easy til å handle hvor som helst. De er ganske sikre på at du vil bruke mesteparten av pengene hos L’Easy, men om du ønsker å fordele midlene mellom to-tre forskjellige butikker er det helt i orden. L’Easy tilbyr forbrukslån fra 5000 til 50000kr med gunstige vilkår og ingen skjulte avgifter. Du velger selv hvor mye du vil betale tilbake hver måned og hvor langt du vil spre tilbakebetalingene. Ingen sikkerhet, ingen begrensende betingelser og alltid svar innen 24 timer. L’Easy fortsetter å imponere!

 

Eks: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-
Fordeler med Leasy
Eks: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-

Alle lån Leasy kan tilby

Denne listen inneholder alle Leasys lån alternativer. Du vil finne andre kreditorer med tilsvarende tjenester når du klikker på linkene:

Kreditt lån, Reiselån, Små lån,

Låne følgende beløp fra Leasy

Leasy er en kreditor for de som trenger å låne følgende mengder penger. Du kan finne flere långivere for respektive beløpet gjennom å klikke på linkene.

, , , , , , , , ,Omtale Leasy

Skriv hva du føler og tenker, dele dine erfaringer om Leasy.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk