Søke Reiselån direkte på nettet - Finn rente og vilkår raskt
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Reiselån – Ingen feriepenger? Slik får man lån til ferie
Dersom du er ny i jobben din og ikke har opparbeidet feriepenger året før, kan det være vanskelig å ha råd til en ferietur du og familien sårt trenger. Men fortvil ikke. Det finnes muligheter. Mange velger å finansiere en ferie med forbrukslån.

lånebeløp reiselån kronor
 
Lån til reiseBelopRentesatsTilbakebetaling
Instabank

 

5000 - 500000 kr 7,90 – 19,99 % 3-15 år
  Eks: Eff.rente 15,29%, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 26 739 kr, totalt: 91 739 kr.
Leasy

leasy logo

 

5000-50000 kr 12,93- 52,85% 12-60 mån
  Eks: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-

Det kan være forskjellige grunner til at man velger å ta opp lån til ferie, men det er fullt mulig å velge denne metoden. Det koster deg noe mer å dra på ferie på denne måten, men alternativet kan være at det ikke blir noen ferie før om et år, og da kan det være verdt den ekstra kostnaden.

Men det er ikke bare mangel på opptjente feriepenger som er grunn til at man kan velge å benytte et reiselån. En annen grunn kan være at du må bestille ferieturen en god stund i forveien før turen er utsolgt, og da kan man bli bedt om å betale inn en egenandel. Man kan for eksempel betale denne egenandelen med et reiselån. Mange kan også velge et forbrukslån som reiselån om man ønsker å ta med seg familien og sine barnebarn på ferie, men det kan ta såpass lang tid å spare opp nok til en slik tur at barna ikke lenger synes en slik type ferietur er spennende. Da kan det være lurt å låne penger for å få gjort det mens anledningen er der.

Hvilket lån er mest praktisk?

Det er mange forskjellige lånetilbud som kan benyttes som reiselån. De fleste vil synes at renten er viktig. Da bør man sjekke hos flere tilbydere. Det kan være mulig å få rente på lånet helt ned til 7,8% i dagens marked. Ellers kan det være at man vil ha en lånemulighet i bakhånd som man kan benytte når det trengs. Enten som ferielån, eller når man har uforutsette utgifter. Da kan det være praktisk med et rammelån som man kan ta ut når man ønsker det, og betale tilbake som man vil.

Velge reiselån beløp


Flere muligheter til å låne penger

© 2024 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk