Låne fra Polar lån - omtale, rentesats og erfaringer på Nettlåne.com
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Polar lån

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...

 

Kontakt & informasjon
www.polarlaan.com
Epost: [email protected]

 

Polar lån har tidligere tilbudt sine tjenester fra Århus i Danmark i dag er selskapet basert i Oslo og kan gi deg lån uten sikkerhet opptil 500000 NOK. Dette er en låneagent, noe som betyr at du kan fylle ut skjema på nett hos Polar lån, så sender de den videre til inntil 17 tilbydere slik at du kan få det beste tilbudet som er på markedet. I tillegg til at de kan skaffe deg tilbud fra banker med lave renter, så kan du også med Polar-lån få tilbud om å betale tilbake lånet når du vil.

 

Når du benytter en låneagent av denne typen, vil du enkelt finne ut hvilke lån som er de beste på markedet for deg i dag, i stedet for å sende en lånesøknad til hver av tilbyderne selv. Polar Lån vil skaffe deg tilbud fra flere tilbydere med forskjellige betingelser, og du vil dermed få store muligheter til å finne de beste betingelsene som er tilgjengelig på markedet, og kan vurdere hvilke betingelser som er de beste for deg. Hvilke lån som er praktisk for deg, vil avhenge av hvordan du ønsker å benytte lånet. Polar lån kan skaffe deg forbrukslån, eller om du heller trenger et rammelån, er dette også noe du kan få tilbud om fra deres samarbeidspartnere. Dette er en låneagent som skaffer deg det du trenger innenfor de mulighetene du har med dine økonomiske og personlige rammer.

 

Du vil ha noe lenger behandlingstid ved å benytte en låneagent, men til gjengjeld får du tilbakemelding om de tilbudene du har tilgang på ved å kun søke på et sted. De har et maksbeløp på 500000 NOK., noe som ikke er blant de beste i markedet, men om dette er innenfor hva du har behov for, så kan du regne med å få et passende tilbud med gode betingelse fra Polar Lån.

 

Eks: 150.000 o/5 år. Eff. rente: 9,61%. Etabl. geb.: 900 kr. Totalt kr: 195.720 kr
Fordeler med Polar lån
  • faktaBedre lånevilkår til kunder i Norge
  • informasjonLån fra Århus i Danmark og Liber Finance AS
Eks: 150.000 o/5 år. Eff. rente: 9,61%. Etabl. geb.: 900 kr. Totalt kr: 195.720 kr

Alle lån Polar lån kan tilby

Denne listen inneholder alle Polar låns lån alternativer. Du vil finne andre kreditorer med tilsvarende tjenester når du klikker på linkene:

Brukskreditt, Forbrukerlån, Kreditt lån,

Låne følgende beløp fra Polar lån

Polar lån er en kreditor for de som trenger å låne følgende mengder penger. Du kan finne flere långivere for respektive beløpet gjennom å klikke på linkene.

, , , , , , , , ,Omtale Polar lån

Skriv hva du føler og tenker, dele dine erfaringer om Polar lån.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk