Låne fra Instabank - omtale, rentesats og erfaringer på Nettlåne.com
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Instabank

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

 

Kontakt & informasjon
www.instabank.no
Telefon: 21 51 93 00
Epost: [email protected]

 

Instabank er en nyoppstartet nettbank som leverer tjenester kun på internett. De ønsker å tilby tjenester som er tilpasset kundene i stedet for å følge tradisjonelle løsninger hvor man tilbyr de løsningene som er best for banken. Investorene og gründerne bak banken har lang erfaring i bransjen og vil skape en bank på kundens premisser. Banken ble startet i år, men har allerede etablert seg godt i markedet. Her kan du få forbrukslån på inntil 500000kr med nedbetalingstid på inntil 15 år. Om du ønsker det, kan du velge fleksibel nedbetalingstid.

 

I tillegg til at du kan låne penger uten sikkerhet hos Instabank, så har du her også tilbud om sparekonto. Etter hvert vil de også ønske å tilby alle andre tjenester som banker tilbyr. Deres personlige lån kan du benytte som du ønsker. Du kan enten bruke det som refinansieringslån, eller til hva som helst annet slik du ønsker det. Banken jobber med å tilby produkter slik kundene vil ha dem. Måten de gjør dette på, er ved å prate med kundene og hente inn informasjon om hvordan tjenester man ønsker å kunne benytte, og dermed tilby produktspekter som kundene ønsker.

 

Det er enkelt å søke om lån hos Instabank. Du fyller ut et søknadskjema på nett, og du får svar på dagen om lånet er innvilget. I løpet av få dager, kan du ha lånet utbetalt på konto. Dette er en effektiv prosess. Hos Instabank vil du få tilbud om renter i forhold til en individuell vurdering. Rentene kan være helt fra 7,9% og opp til 19,99%. De krever at du har fylt 23 år for at du skal kunne få lån hos Instabank, og lånet må være nedbetalt før du fyller 80 år. Som en ren internettbank, vil du ikke ha anledning til personlig oppmøte, men kommunikasjon blir via elektroniske tjenester eller telefon.

 

Eks: Eff.rente 15,29%, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 26 739 kr, totalt: 91 739 kr.
Fordeler med Instabank
Eks: Eff.rente 15,29%, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 26 739 kr, totalt: 91 739 kr.

Alle lån Instabank kan tilby

Denne listen inneholder alle Instabanks lån alternativer. Du vil finne andre kreditorer med tilsvarende tjenester når du klikker på linkene:

Båtlån, Billån, Forbrukerlån, Reiselån,

Låne følgende beløp fra Instabank

Instabank er en kreditor for de som trenger å låne følgende mengder penger. Du kan finne flere långivere for respektive beløpet gjennom å klikke på linkene.

, , , , , , , , , , , , , , ,Omtale Instabank

Skriv hva du føler og tenker, dele dine erfaringer om Instabank.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk