Låne fra Bank Nord - omtale, rentesats og erfaringer på Nettlåne.com
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Bank Nord

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontakt & informasjon
www.banknord.no
Telefon: 99 72 80 37
Epost: [email protected]

 

Bank Nord er en norsk agent som formidler forbrukslån fra sine samarbeidspartnere. Du kan her søke om lån fra 5000kr til 500000kr med en løpetid på inntil 15 år. Bank Nord hører til i Rådal og formidler forbrukslån fra inntil 12 samarbeidspartnere. Du fyller ut en søknad på nett og så snart de mottar tilbud fra sine samarbeidspartnere, så vil du få tilsendt tilbud fra deres partner. Du binder deg ikke til å benytte tilbudene du mottar via Bank Nord, men kan i ro og mak velge det lånet du synes er best. På denne måten slipper du å fylle ut søknad hos hver tilbyder, og du slipper også å sende dine papirer til alle tilbyderne. De gjør denne jobben for deg, og tar ikke betalt for tjenesten. I stedet får de sin betaling fra sine samarbeidspartnere for å formidle din søknad.

 

Når du ønsker å benytte deg av et forbrukslån, er det en fordel å sjekke betingelser hos flere tilbydere slik at du kan finne det lånet som passer best for dine behov. Det finnes mange alternativer på markedet. Man kan for eksempel få tilbud om lånerammer som man kan benytte når man ønsker det, eller man kan få bedre rente hos noen av tilbyderne enn hos andre. Noen vil også ha fleksible betingelser slik at du kan be om utsettelse på noen innbetalinger om du trenger det.

 

Det viktigste du trenger å vurdere når du tar opp et forbrukslån, er hvor mye som er et passende avdrag per måned. Benytt så kalkulatoren Bank Nord har på forsiden sin for å beregne hvor mye lånet vil koste deg hver måned. Det er viktig å ikke låne så mye at man ikke klarer å betale avdragene for lånene. På denne måten vil man alltid ha godt med rom i økonomien og kan håndtere overraskelser som måtte dukke opp.

 

Eks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.
Fordeler med Bank Nord
Eks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.

Alle lån Bank Nord kan tilby

Denne listen inneholder alle Bank Nords lån alternativer. Du vil finne andre kreditorer med tilsvarende tjenester når du klikker på linkene:

Forbrukerlån,

Låne følgende beløp fra Bank Nord

Bank Nord er en kreditor for de som trenger å låne følgende mengder penger. Du kan finne flere långivere for respektive beløpet gjennom å klikke på linkene.

, , , , , , , , , ,En omtale av Bank Nord

Er en god eller dårlig långivere? Les siste anmeldelsene eller legge til dine erfaringer. Dette er din mulighet til å vurdere, kommentere eller stille spørsmål.

Omtale Bank Nord

Skriv hva du føler og tenker, dele dine erfaringer om Bank Nord.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk