Låne fra Sambla - omtale, rentesats og erfaringer på Nettlåne.com
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Sambla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontakt & informasjon
www.sambla.no
Telefon: 0770-22 01 80
Epost: [email protected]

 

Sambla er en låneformidler som gir deg beste tilbud fra 15 forskjellige banker når de ønsker å tilby deg lån. De tilbyr ingen lån selv, men ved å benytte deg av deres tjeneste kan du finne ut hvilken tilbyder som gir deg de beste betingelsene når du ønsker å ta opp et lån uten sikkerhet. Sambla ble startet i 2014 og er i  hovedsak et svensk selskap, men de har også kontor i Oslo som er fokusert på å gi deg det beste tilbudet blant norske banker. Fordelen ved å benytte deg av lånmegler, eller låneformidler, er at du da kun fyller ut en søknad for å få vite hvilket tilbud som er det beste, mens du ellers ville måttet fylle ut en søknad til hver låntilbyder selv. Når du søker om lån uten sikkerhet, vil de aller fleste låntilbydere tilby deg et lån med betingelser som er basert på en individuell vurdering.

 

Når du benytter deg av tjenestene til Sambla, så betaler du ingenting direkte til dem. De blir betalt for leads av sine samarbeidspartnere, og du betaler først til den tilbyderen du velger når du har akseptert tilbudet deres.

 

Når du ønsker å finne det beste tilbudet fra tilbydere av lån uten sikkerhet, så vil hver tilbyder gi deg tilbud basert på deres egne vurdering av din økonomiske situasjon. Hvis du har mye gjeld fra før og lite inntekt, så vil et eventuelt tilbud du får være basert på en høyere rente enn om du har høy inntekt og lite gjeld. Dette er grunnen til at du bør søke hos flere tilbydere for å få det beste tilbudet, og det kan være en ganske tidkrevende prosess. En lånmegler vil dermed spare deg for en god del tid da du hos dem kun trenger å fylle ut søknadsskjemaet en gang.

 

Eff.rente 13,4%,, 150.000,-, o/6 år, -, kostnad 64 361 -, Totalt: 214 361,-
Låne penger fra sambla
Annonselenke
Fordeler med Sambla
  • faktaLån i bank med betalingsanmerkning
  • informasjonLånesøknad flere banker
Eff.rente 13,4%,, 150.000,-, o/6 år, -, kostnad 64 361 -, Totalt: 214 361,-

Alle lån Sambla kan tilby

Denne listen inneholder alle Samblas lån alternativer. Du vil finne andre kreditorer med tilsvarende tjenester når du klikker på linkene:

Fleksilån, Forbrukerlån, Refinansieringslån,

Låne følgende beløp fra Sambla

Sambla er en kreditor for de som trenger å låne følgende mengder penger. Du kan finne flere långivere for respektive beløpet gjennom å klikke på linkene.

, , , , , , ,En omtale av Sambla

Er en god eller dårlig långivere? Les siste anmeldelsene eller legge til dine erfaringer. Dette er din mulighet til å vurdere, kommentere eller stille spørsmål.

Omtale Sambla

Skriv hva du føler og tenker, dele dine erfaringer om Sambla.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk