Låne fra Folkia - omtale, rentesats og erfaringer på Nettlåne.com
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Folkia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontakt & informasjon
www.folkia.no
Telefon: 73 10 33 00

 

Folkia er et ledende kreditt- og finansselskap med konsesjon fra Finansdepartementet. Finansselskapet er operativt i hele Norden, samt Estland og Finland. Folkia har blitt et kjærkomment tilskudd til det eksisterende banktilbudet. Deres visjon er å tilby hverdagslige finanstjenester, samt god service og rådgivning til et vidt spekter av kunder. De opererer dessuten med den nyeste teknologien.

 

Etterspørselen og tilbudet på forbrukslån er økende, og markedet vokser raskt. Folkia er pionerer på dette markedet med forbrukslån i størrelsesorden 1.000-20.000 kroner. Det kreves ingen sikkerhet for et forbrukslån, og mange tyr til slike lån ved behov for penger. Det kan fort oppstå noe uventet; en uforutsett utgift, utsatt inntekt eller andre ting som krever penger. Med Folkia får du helt enkelt den hjelpen du trenger for å klare deg gjennom en økonomisk vanskelig periode.

 

Før et lån kan innvilges gjennomføres en kredittsjekk på deg. Finner de at du ikke har betalingsanmerkninger og at du har god margin for å kunne betjene et forbrukslån, vil du kunne få pengene utbetalt. Du mottar en SMS med beskjed om at pengene er overført til din konto, slik at du vet nøyaktig når beløpet er disponibelt. Nedbetalingstiden for et slikt lån er opp til 12 måneder hos Folkia. Det er viktig at du er punktlig med nedbetalingen for å unngå ytterligere gebyrer og eventuelt betalingsanmerkninger.

 

Folkia stiller visse krav til deg som lånesøker. Du må ha fylt 18 år, ha fast inntekt og bo i ett av landene der Folkia er representert. Du kan enkelt og greit søke via Internett, over telefon eller via SMS. For sistnevnte kreves at du allerede er kunde hos Folkia, og all korrespondanse foregår da via SMS.

 

Folkia har blitt et veldig populært finansselskap med 113 millioner kroner i turnover. Gjennomsnittlig alder på kundemassen er 39 år, likt fordelt på kvinner og menn. Kundenes tilfredshet måles til 98 til 100 prosent. Dette skyldes gode finansielle løsninger og god kundeservice. Banken berømmes spesielt for sin transparente politikk – uten skjulte gebyrer skrevet med liten skrift. Med Folkia kan du føle deg trygg som kunde.

 

Eks: kreditt 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 279 kr, effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr
Låne penger fra folkia
Annonselenke
Fordeler med Folkia
Eks: kreditt 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 279 kr, effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr

Alle lån Folkia kan tilby

Denne listen inneholder alle Folkias lån alternativer. Du vil finne andre kreditorer med tilsvarende tjenester når du klikker på linkene:

Brukskreditt, Forbrukerlån, Små lån,

Låne følgende beløp fra Folkia

Folkia er en kreditor for de som trenger å låne følgende mengder penger. Du kan finne flere långivere for respektive beløpet gjennom å klikke på linkene.

, , , , , , , , , , , ,Omtale Folkia

Skriv hva du føler og tenker, dele dine erfaringer om Folkia.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Alle kreditter

Utvalgte sider

© 2019 Nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Les våre retningslinjer og Cookie-politikk